Žan-Pol Gotje: Andrej Pejić je moja žena

Štampaj
07. 07. 2012. | Blic
Tagovi: Francuska moda trans Andrej Pejić Blic 

gej.rs

 

 GLIC

lgbt ba

lgbt forum progres

Gayometer

andrej pejić

Žan-Pol Gotje ne prestaje da pokazuje oduševljenje našim androgenim modelom Andrejem Pejićem. Na nedavno održanoj reviji u Francuskoj, Gotje je Andreja nazvao svojom ženom.

- Obožavam ga! On je moja žena - rekao je Gotje oduševljeno za svetske medije.

Revija je kasnila sat i po vremena, što je modne ljubitelje u publici dovodilo do ludila. Kako bi ih smirio, Gotje im je preko Tvitera slao Andrejeve provokativne fotografije.

Posle dužeg čekanja, na pisti se pojavio Pejić obučen u prozirnu haljinu koja je otkrivala njegove grudi.

Zaključak je da je slavni dizajner još više uspeo da pretvori Andreja u ženu. Revija je inspirisana likom i delom rokera i zavisnika Pita Doertija, bivšim dečkom slavne Kejt Mos.

- Pit je zavodljiv i dekadentan - rekao je Gotje, koji je za prethodnu reviju kao inspiraciju izabrao lik i delo Ejmi Vajnhaus. Poznati dizajner je za medije dodao da je Andrej Pejić vrlo specifičan na do sada neviđen način.

- Svi prepoznaju njegovu lepotu. On može biti muškarac, ali nikako strejt muškarac, gej muškarac, žena... To je moderan dečko-devojka današnjice. Kao neka budućnost! On nije ni nalik transvestitima, on nije nalik ničemu do sada viđenom. Ali nimalo. On je Andrej - kaže Gotje.

Kreator takođe navodi da je osim nesvakidašnje spoljašnjosti Pejić veoma zanimljiva osoba.

- On je lep i iznutra. Veoma, veoma mi se dopada i želim mu veliki uspeh. Odlično je počeo. A uskoro će snimiti i dva filma - kaže Žan-Pol.

Andrej Pejić bi trebalo da zaigra u filmu francuskog reditelja Florensa Devavrina, u ostvarenju „Seraphita” rađenom po Balzakovom delu iz 1834. koje govori o androgenom biću.

- Svako želi Pejića. Dobija mnoge ponude, dešava se da nemaju dovoljno novca da ga plate ili da Andrej nije zaintresovan - rekao je menadžer našeg manekena.

Glasaj: 12345 4
Komentari (0)
Oglasi licne prirode

New GayEcho

Creative Commons License
GayEcho Web Portal is licensed under a
Creative Commons License 3.0 Serbia.
Powered by ChardonnayNet