Pismo homofobičnog oca gej sinu

Štampaj
10. 08. 2012. | Radio 021
Tagovi: SAD roditeljstvo homofobija religija Radio 021 

gej.rs

 

 GLIC

lgbt ba

lgbt forum progres

Gayometer

pismo

Pismo, koje je napisao otac koje ne podržava svog gej sina, pokrenulo je veliku raspravu na Internetu.

Pismo je adresovano samo na Džejmsa i u njemu piše: "Nadam se da me nisi zvao da bi dobio moj blagoslov za degradiranje tvog načina života. Drage su mi uspomene na vreme koje smo proveli zajedno, ali to je sve prošlost. Napravio si svoj izbor ma kako on pogrešan bio. Bog nije nameravao ovaj neprirodan način života. Ako odlučiš da ne prisustvuješ mojoj sahrani, moji prijatelji i porodica će razumeti."

Pismo je okačio anonimni bloger, koji kaže da mu je pismo poslao njegov otac pre pet godina kada mu je priznao da je gej. "Nikad se nisam drogirao, bio sam odličan učenik, poslušno dete, nisam pio do 22. godine jer me je to plašilo i imam samo jednu kaznu za brzu vožnju u životu. A ipak sam izgleda zaslužio ovaj užasni postupak mržnje i kukavičluka koji jedna osoba može da uradi drugoj", kaže bloger.

Pismo je izazvalo ogroman broj reakcija od kada je postavljeno na Internet.

Glasaj: 12345 3
Komentari (1)
  • srdjan | petak, 10. avgust 2012. 19:44
    Broj preporuka: 1
    naravno da će rodba i prijatelji razumeti ako ne prisustvuje sahrani, ali ne zato što ne podržavaju sina, nego što shvataju kakav je gupander taj otac. mislim, ionako se na sahrane mahom ide zbog hrane, ili da se odglumi ucveljena, tajna ljubavnica (my personal favourite:D)
Oglasi licne prirode

New GayEcho

Creative Commons License
GayEcho Web Portal is licensed under a
Creative Commons License 3.0 Serbia.
Powered by ChardonnayNet