gej.rs

 

 GLIC

lgbt ba

lgbt forum progres

Gayometer

Matthew Shepard: Deset godina od ubistva

MatthewSheppard.GIF Matthew Sheppard, gej student iz Laramiea, je preminuo 12. oktobra 1998. godine u 12:53h od teških povreda glave.

Mudrost | 12. 10. 2008.

 
 
Unesite kod na slici:   
Molimo vas da pre slanja pročitate sledeće uputstvo

Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na sajtu gayecho.com

GayEcho zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.

Od čitalaca očekujemo da komentarišu tekst i iznesu svoje mišljenje u pogledu objavljenog teksta.

Komentare koji predstavljaju komentar drugih (već objavljenih) komentara ne objavljujemo, kao ni polemike između komentatora.

Ukoliko želite da učestvujete u diskusijama ili da polemišete, registrujte se na Forum queeria.com

Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete. Komentari pisani isključivo velikim slovima neće biti objavljeni, a komentari koji su napisani bez pravopisnih i gramatičkih grešaka imaju prednost.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku vesti i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na Kontakt).

Po članu 43 Zakona o javnom informisanju ”lični pisani zapis (pismo, dnevnik, zabeleška, digitalni zapis i slično) … ne može se objaviti bez pristanka lica čije reči … sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice”.

Lični pisani zapisi ”ne mogu se objaviti ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica”.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije gayecho.com

Oglasi licne prirode

New GayEcho

Creative Commons License
GayEcho Web Portal is licensed under a
Creative Commons License 3.0 Serbia.
Powered by ChardonnayNet