• Home
  • >
  • Vesti
  • >
  • Gej muškarac skočio sa Pančevačkog mosta

Gej muškarac skočio sa Pančevačkog mosta

Štampaj
23. 05. 2011. | Kurir
Tagovi: Srbija HIV ubistvo policija Kurir 

gej.rs

 

 GLIC

lgbt ba

lgbt forum progres

Gayometer

Pančevački most

Boli me kad čitam kako ga blate i govore da je namerno zarazio nekoliko mladića. Samo je mene zarazio, ali zato što sam ja to hteo, priča mladić koji je bio u vezi sa T. G., čije je telo izvađeno iz reke

BEOGRAD - „Dozvolio sam mu da me zarazi HIV jer sam ga voleo.“

Ovako za Kurir počinje svoju ispovest mladić koji je bio u ljubavnoj vezi sa američkim državljaninom T. G. (41), čiji je leš u subotu ujutru nađen na obali Dunava u Višnjici.

Prema policijskim informacijama, on je izvršio samoubistvo pre šest dana skočivši s Pančevačkog mosta. Mladić, koji nije želeo da se njegovo ime objavi u novinama, kaže da ga mnogo boli to što je T. G. okončao svoj život na tako tragičan način.

- Bio je divan, nasmejan, druželjubiv, vedar i dobar. Nikada nikome nije uradio ništa loše. I nije imao sidu, nego HIV, koji se nije aktivirao. Boli me kad čitam kako ga blate i govore da je namerno zarazio nekoliko mladića. To su laži. Samo je mene zarazio, ali zato što sam ja tako hteo, jer sam ga voleo. Na početku naše veze upozorio me je da ima HIV, ali meni to nije bilo važno. I bolest sam hteo da podelim s njim - priča ovaj mladić.

T. G. je u Srbiju došao iz SAD pre skoro dve godine. U Beograd ga je dovela ljubav prema jednom Beograđaninu koga je upoznao preko interneta. Dugo su bili u vezi, a onda su raskinuli. Posle rastanka je mladić zbog koga je napustio SAD prijavio da Amerikanac namerno širi virus side.

- Bila je to gnusna laž. Tom momku je bilo krivo što ga je T. G. ostavio. Dao je njegove slike novinama, rekao na koja mesta izlazi, izmišljao je svašta da bi ga uništio - priča kroz suze mladić.

On tvrdi da je T. G. i tom mladiću rekao da ima HIV, ali da mu je i on odgovorio da ga nije briga ako ga dobije od njega.

- Posle njega imao je jednu kratku vezu, a onda je upoznao mene i postali smo ljubavnici. Da je preživeo, u subotu bismo obeležili deset meseci veze - s tugom u glasu govori ljubavnik T. G.

Posvađali se pre samoubistva

Neposredno pre nego što je skočio s mosta, T. G. se posvađao sa svojim ljubavnikom. Nije to bila njihova prva svađa. I ranije se dešavalo da se sporečkaju zbog sitnica:

- Ponekad je padao u depresiju i pokušavao da se ubije. Patio je od tog poremećaja otkad su trojica njegovih prijatelja i kolega iz „Junajted erlajnsa“ poginula u napadu terorista na SAD 11. septembra 2001. Hteo je da skoči sa zgrade, pio lekove... Vodio sam ga nekoliko puta na detoksikaciju i spasao mu život. Ovog puta je uspeo... - priča ljubavnik T. G.

Glasaj: 12345 1
Komentari (1)
Oglasi licne prirode

New GayEcho

Creative Commons License
GayEcho Web Portal is licensed under a
Creative Commons License 3.0 Serbia.
Powered by ChardonnayNet