U četvrtak počinje EXIT festival

Štampaj
10. 07. 2012. | 24sata
Tagovi: Srbija muzika festival zabava 24sata 

gej.rs

 

 GLIC

lgbt ba

lgbt forum progres

Gayometer

exit

Na 13. Egzit festivalu, koji počinje u četvrtak na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, nastupiće više od 400 izvođača na oko 20 bina, a prve zvezde na najvećoj od njih biće britanski sastav Djuran Djuran.

Među zvezdama koje će tokom četiri dana nastupati na "Mejn stejdžu" su i soul diva Erika Badu, rok atrakcija Volfmader iz Australije, a američki bend "Gans end rouzis" pred publiku će izaći poslednjeg dana festivala.

Posetioci će na glavnoj festivalskoj bini moći da čuju i pevačicu Bet Dito sa svojim bendom "Gosip", kao i Britance "Nju order Skindred" i "Plen bi".

Jedna od najpopularnijih bina ove godine biće i "Fjužn stejdž" na kojoj su nastupe potvrdili "Toj dols", "Litl dregon", britanski sastav "Sitizens" i etno senzacija Buraka som sistema.

"Fjužn bina" rezervisana je i za neke od najpopularnijih bendova iz Srbije i regiona među kojima su "Blok aut", "Goblini", "Obojeni program" i "Ajzbrn", ali i "Dječaci" iz Splita i "Lolobriđida" iz Zagreba.

Ljubitelji elektronske muzike će na "Dens areni" imati priliku da slušaju di-džejeve kao što su Aviči, Feliks da hausket, Luciano, Riči Hovtin, Mis Kitin i Loran Garnije.

"Dens arena", koju zbog popularnosti posetioci zovu "festival u festivalu", ugostiće i domaće di-džejeve, a trojac u kome nastupaju Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević tradicionalno će zatvoriti nastupe poslednjeg jutra festivala.

Osim muzike organizatori su najavili i prateće programe kao što su Sajlent disko, sajla za spuštanje, tri-de (3D) projekcije, tematske žurke, performansi, besplatne masaže i frizerski salon.

Prvi put na festivalu biće postavljena i bina pod nazivom "Pip šou stejdž", namenjena za publikau iznad 18 godina, na kojem će di-džejeve pratiti plesačice i projekcije umetničkih erotskih filmova.

I ove godine na festivalu će za kupovinu osveženja i pića u upotrebi biti prepoznatljiva Egzit valuta - "token".

Na šalterima za prodaju tokena, kao i u sektorima marketinga, protokola, programskoj produkciji, u Egzitovom kampu i drugim segmentima festivala, ove godine radiće 1.600 volontera iz celog sveta.

Festivalski kamp "Egzit vilidž", koji je za posetioce otvoren 9. jula, postavljen je na jednom delu novosadskog kupališta "Štrand", a očekuje se da će u njemu boraviti više od 4.000 ljudi.

Egzit festival će trajati do 15. jula.

Glasaj: 12345 4,2
Komentari (0)
Oglasi licne prirode

New GayEcho

Creative Commons License
GayEcho Web Portal is licensed under a
Creative Commons License 3.0 Serbia.
Powered by ChardonnayNet