Svih 4.000 ljubavi Mika Džegera

Štampaj
05. 07. 2012. | Večernje novosti
Tagovi: SAD književnost muzika tračevi zabava seks Večernje novosti 

gej.rs

 

 GLIC

lgbt ba

lgbt forum progres

Gayometer

mick jagger

Američki novinar Kristofer Anderson u novoj knjizi otkriva brojne pikanterije iz života rok legende Mika Džegera - gubitak nevinosti, biseksualnost, nebrojena zavođena

Američki novinar Kristofer Anderson, poznat po biografijama mnogih poznatih ličnosti poput Madone, Majkla Džeksona i Lejdi Di, predstaviće sutra svoju novu knjigu posvećenu britanskom superstaru i frontmenu "Rolingstonsa" Miku Džegeru.

Anderson je već autor jedne Džegerove biografije - "Unauthorized", koja je objavljena 1993. godine i koja je u to vreme podigla veliku prašinu u medijima.

Knjiga, pod naslovom "Mick", govori o Džegerovom nepogrešivom instinktu za biznis koji mu je omogućio da stvori bogatsvo procenjeno na više od 400 miliona dolara, njegovoj zavisnosti od droga (kokain, hašiš, LSD, spid) i njegovom odnosu ljubavi i mržnje sa Kitom Ričardsom.

Nova biografija se posebno bavi ljubavnim avanturama slavnog pevača koji je sam jednom izjavio da ih je više od 4.000, od manekenki i glumica preko pevačica do anonimnih grupi devojaka, s opaskom da se broj i dalje uvećava.

Anderson u knjizi otkriva brojne pikanterije iz života rok ikone - gubitak nevinosti, biseksualnost, nebrojena zavođena kako ona opšte poznata tako i ona nepotvrđena.

Tako čitalac saznaje da je u mladosti Mik Džeger voleo da se prerušava u devojku i da je kao gimnazijalac izgubio nevinost sa jednom Italijankom, koja je radila kao medicinska sestra.

Mik u knjizi objašnjava svoj čuveni zavodnički hod: "Ne znam zašto, ali kada sam na sceni zamišljam da sam Merilin (Monro)".

Pevač "Rolingstonsa" je tokom 60-ih godina imao, navodno, i nekoliko homoseksualnih avantura, posebno sa Dejvidom Bouvijem i Erikom Kleptonom, a među slavnim ženama s kojima je bio u kraćim ili dužim vezama su Karla Bruni (dok je bio u braku sa Džeri Hol, majkom njegovo četvoro od sedmoro dece), Uma Turman, Anđelina Džoli, ali i Ejmi Vajnhaus pa čak i Pipa Midlton.

Glasaj: 12345 4,67
Komentari (0)
Oglasi licne prirode

New GayEcho

Creative Commons License
GayEcho Web Portal is licensed under a
Creative Commons License 3.0 Serbia.
Powered by ChardonnayNet