Pet mitova o lezbejkama

Štampaj
08. 07. 2012. | b92.net
Tagovi: SAD lezbos video b92.net 

gej.rs

 

 GLIC

lgbt ba

lgbt forum progres

Gayometer

lezbejke

Zvezda serije „The L world“, Samer, odlučila je pojasni određene mitove i predrasude koji se povezuju sa ženskom gej populacijom.

Samer je odlučila da razbije 5 predrasuda koji postoje kada su lezbejke u pitanju.

O rodnim ulogama u vezama: „Moram da kažem da sam ja ta koja ubija sve bube u kući, ali opet, ja sam ta koja pere i sudove. Očigledno je da nemamo jasno definisane uloge, pogotovo u krevetu“.

O tome da lezbejke mrze muškarce: „I mi imamo očeve, braću i ujake, neke od nas imaju dečake. Jako su zabavni za druženje ali ne i za seks. Nije to za mene“.

O tome da su lezbejke samo zato što nikada nisu imale seks sa muškarcem: „Ne možete da kortistite logiku koju koriste strejt ljudi. Ne volim određene vrste sladoleda, nisam luda za pistaćima, ali znate šta? Ne moram da ih jedem svaki dan da bih znala ne volim pistaće i zato ne moram da spavam sa muškarcima da bih znala da me oni ne interesuju“.

O tome da se sve lezbejke bave sportom: „Mogu da vam kažem iz ličnog iskustva da moja žena nije tako dobra u softbolu ali je zato dobra u kuglanju.

O tome da su sve lezbejke besne feministkinje: „Puno ljudi je besno i da bi to bili ne moraju da budu lezbejke. Feminizam je nešto potpuno drugo i nije vezano isključivo za devojke koje vole druge devojke. Puno osoba koje marširaju za prava žena nisu gej.

Glasaj: 12345 5
Komentari (0)
Oglasi licne prirode

New GayEcho

Creative Commons License
GayEcho Web Portal is licensed under a
Creative Commons License 3.0 Serbia.
Powered by ChardonnayNet